СЕРВІС NISSAN


Сервіс автомобілів NISSAN в м. Мукачево 

Сервісний центр Nissan «Прем'єра Авто» у Мукачеві Закарпатті здійснює комплексний супровід будь-яких автомобілів марки NISSAN. Повноцінну роботу сервісу забезпечує команда досвідчених професіоналів, відібраних і підготовлених за спеціальною методикою. Тільки висока кваліфікація фахівців в поєднанні з дотриманням вимог завода-виробника і новітніми технологіями дозволяє домогтися максимальної якості догляду за Nissan в Мукачево та забезпечити Ваш комфорт і безпеку.

Система сервісу Nissan в Мукачево включає в себе кілька напрямків: технічне обслуговування і загальноремонтні роботи, ремонт ходової частини, регулювання кутів установки коліс, шиномонтаж і балансування, запчастини, масла і спеціальні рідини, мийка.

За час роботи сервісний центр Nissan в Мукачево відвідало чимало клієнтів не тільки із Закарпаття, але і з інших регіонів. Втім, навіть не клієнтів, а друзів, тому що Сервісний центр Ніссан «Прем'єра Авто» - Ваш друг і партнер.

Переваги сервісного обслуговування Ніссан в Закарпатті Мукачево

Наш сервісний центр, розташований в Мукачево на Закарпатті, здійснює повний комплекс робіт, пов'язаних з проходженням періодичного технічного обслуговування автомобілів Nissan. Ми здійснюємо розбирання і дефектовку вузлів і агрегатів автомобіля, їх заміну, діагностику блоків електронного урядування та електрообладнання автомобіля, промивку паливної системи, діагностику і заправку кондиціонерів.

У нас є все необхідне для догляду і ремонту автомобілів NISSAN будь-якої моделі.

Висококласна команда фахівців нашого сервісного центру Ніссан в Закарпатті Мукачево рекомендує
Співробітники сервісу пропонують звернути особливу увагу на стан підвіски Вашого автомобіля.

Заміна амортизаторів, важелів підвіски, тяг і наконечників рульового управління, підшипників, зношених гальмівних дисків - це далеко не весь спектр робіт, який виконує наше СТО.

З огляду на якість наших доріг, автомобілі навіть найвідоміших марок не витримують таких жорстких умов експлуатації. Дана особливість вимагає від власника машини більш відповідального ставлення до ходової частини.

Шиномонтаж та балансування
Використовуючи для операцій шиномонтажу сучасне обладнання, ми гарантуємо збереження колісного диска. Балансування проводиться на комп'ютерному стенді, при цьому диски можуть бути будь-якої конструкції і будь-якого діаметру, як литі, так і штамповані.

Запчастини
Кваліфіковані співробітники сервісного центру NISSAN в Закарпатті готові запропонувати Вам широкий асортимент запасних частин і витратних матеріалів практично до всіх моделей автомобілів NISSAN. Завжди в наявності: паливні фільтри, повітряні, масляні фільтри, фільтри гідропідсилювача керма, гальмівні колодки, свічки і ремені багато іншого. На сервісі діє налагоджена система замовлення і доставки запчастин.

Оригінальні комп'ютерні програми від виробника автомобілів допоможуть компетентно визначити необхідну деталь, що потребує заміни. Якщо потрібної запчастини в Мукачеві не опиниться, менеджер відділу запасних частин замовить її для Вас і здійснить доставку в найкоротші терміни.

Масла і спеціальні рідини в сервісному центрі NISSAN в Мукачево Закарпаття
Висококласна команда сервісного центру гарантує Вам наявність всіх видів моторних масел і спеціальних рідин, що підбираються залежно від моделі та «віку» двигуна.

Крім того, на СТО завжди є необхідний асортимент гальмівних рідин, рідин для гідропідсилювача керма, пластичних і консистентних мастил для підшипників і кульових з'єднань для авто марки NISSAN.