Кузовний ремонт

Відновлювальний ремонт кузова - один з найскладніших і трудомістких процесів. Від якості його виконання залежить зовнішній вигляд і ходові якості автомобіля.

Кузовний цех групи компаній "ЗакарпатЕвроТранс Автоград" здійснює такий вид робіт і є невід'ємною складовою комплексу технічного обслуговування компанії «Прем'єра Авто». Підприємство відновлювального ремонту Nissan в Закарпатті оснащено новітнім сучасним обладнанням, яке дозволяє виконувати завдання будь-якої складності.

Переваги ремонту Nissan в компанії «Прем'єра Авто»
При виконанні ремонту автомобілів Nissan ми підтримуємо високі стандарти роботи, які означають використання тільки оригінальних запасних частин і матеріалів, професійного обладнання та якісних лакофарбових матеріалів. Все це забезпечує високу якість ремонту Nissan в Закарпатті.

Зручності для клієнта при ремонті в компанії «Прем'єра Авто»
Робота з виконання ремонту Nissan в Мукачево організована так, щоб забезпечити зручність кожного клієнта, який звернувся до нас, починаючи з моменту звернення до сервісного консультанту і закінчуючи отриманням автомобіля з сервісного центру.

Оформлення документів на ремонт Nissan в місті Мукачево
Консультанти кузовного цеху допоможуть Вам оформити всі необхідні документи для подачі в страхову компанію, складуть точний і прозорий рахунок та нададуть відповідь на всі Ваші запитання.